Friday, 3 January 2014

BUSY ALL THE WAY

Haihh..penat aku hidup nih..keje byk..waktu sikit...da la pemalas pulak...haha...aku tgh serabut sekarang nih...semua bende tak setel2 lagi...pas satu satu tambah...cmne nk siap..keje luar satu hal..keje kolej satu hal lagi..nk wish new year pun tak sempat..haha...gitu sekali hoo..

Aku sekarang tgh masuk projek 2 kena buat working drawing...so kena pakai AutoCAD..tak mahir pulok...haaa...tu ah masalah nye nih...kena setel kan model lagi...sekarang ni kena ubah sikap je aku nih...kena rajin skit...tu je penyelesaian nye..keje pulak kena cepat...

Hoo...satu lagi nih nk citer...sekarang ramai da start main Tamiya da...so aku tgk membe2 aku pun da start main..kenangan lama dikembali kan..haha...tapi sekarang Tamiya harga giler2..tak macam dulu...dulu spend tak sampai 100hinggit pun da dpt basic tune...sekarang memang basic tune saje da lebih 100hinggit...hmm...macam aku ni maleh la nk beli baru...sebab mahal..so aku selongkar abih umah..sebab nk cari tamiya lama..cari punye cari...BOOMM...jumpe gak...hahaha...bukan main Happy...masih ok lagi..enjin leh gerak..semua cantik agi ah...so tak de la aku kena spend beli baru...sekarang just beli part2 je la...baik setting cantik punye...hehe...

Barang lama bohh...ni kalau jual balik mau untung giler aku...haha...

No comments:

Post a Comment