Friday, 3 February 2012

Finally It's Friday!!!

TGIF...TGIF...TGIF...haha...alhamdulillah...seb baik da sampai ari jumaat...sebab sepanjang minggu ni memang busy nak mampos...dah la ade test lagi...dari ari isnin aku tak tido...korang tau tak...kalau tido pun mungkin 2 jam je kut...haha..eh...bukan dari isnin la...dari malam ahad tu lagi...haaa...malam ahad tu buat keje studio...tak tido...tapi tertido jap...pastu bangun pagi tuh...terus bace TITAS sebab test kul 3 ptg...dah abih je test...balik dan terus kan lagi keje studio tuh...

Selasa...pagi ade studio...ade crit...then bertambah lagi keje2 aku...huhu...balik pulak siap kan keje...tak tido jugak malam tuh...Rabu pun bende yang sama...tapi kena dtg kolej sebab nk tunjuk lecturer progress aku...keje keje keje keje keje...Khamis kul 3 ptg...test English...buat letter to editor...perghh...dah la tak cukup tido...menulis surat lagi...bayang kan la masa aku lam bilik peperiksaan...muke abih sembap da...otak pun tak leh jalan...tapi terpaksa paksa diri tuk siapkan jugak...huhu...sedih2...balik dari test sekali lagi aku pun teruskan keje la...sebab ari jumaat petang nk tunjuk lecturer keje aku...

Tapi pada masa yang sama gak...pagi tuh aku ade test Pengenalan Bangunan...kul 11 pagi...tapi percaya tak...aku mula membaca atau ulangkaji kul 10 pagi...hahaha...memang ape je dpt dan ape je yang leh aku luahkan isi2 otak aku ni lam kertas jawapan...haihh...seb baik jugak la boleh jawab...petang pergi studio tunjuk keje....then BALIKKK...mase tu la gembira sekali...tapi tak jugak gembira sebab next week ari selasa adalah Final Submition...so makne nye aku kena arrange-kan time aku sabtu ahad nih...memang tak de masa rehat jugak la...haduihhh....

Tapi tak pe la...at least tak teruk sgt cam ari2 sebelum nih...sekarang ni pun aku tak tido lagi...duk tulis blog pulak...haha...kang tak cukup tido duk merungut...cam sekarang ni la...hehe...

1 comment: