Monday, 28 March 2011

Sometimes We Should Do Something That We Want...

Hari ni..aku,ziro, dan shahrin pergi jalan2 di Megamall...tujuan nye adalah aku nk cari CD sebenarnye...artis:The Blacks Keys..album:Brothers...aku pergi Mega nih memandai je tau...mak ayah mane tau...hehe...sorry yek...dah la amik ziro ngan shahrin nih kat Beserah lak...huish...kalau tau ayah aku...mamposs...huhu...tapi aku nih relax je...aku kalau leh tak nk gelabah sgt...nanti mende lain lak yg jadi..soo...aku cume berharap tak de pape je la..hee~~

Ok..balik pada citer tadi...sampai2 je..parking la...tak ramai sgt time tuh...sebab pagi lagi..kira baru bukak la...sampai je...menuju ke popular...cari punye cari...tak jumpe gak..tapi ade berkenan nk beli yg lain...seperti Grammy Award...James Blunt...plus Kanye West..haha..Kanye nih Ziro la yg suh aku beli...haha...tapi aku kuat kan iman aku...aku tak nk membazir beli lagi...hehe..dah la satu CD rm40...hmm...gua tak de duit laa...

Dah tak de tuh...kitaorg pun turun la...cari mainan lak..hehe..huhh...kalau bab mainan...memang aku lemah..aku nk beli semua kalau boleh..pastu nk bukak galeri pamer mainan2 koleksi aku..hehe..tapi masa tu aku ngat nk beli Star Wars...nk Yoda ataupun Dark Vader ataupun askar putih tuh(tak tau nama...hehe)...macam2 la nk waktu tu...nk nerf...nk iron man...nk hotwheels...nk tranformers...huhu...macam budak2 lak aku nih..hehe...lama gak la aku nk mencari ape yg berkenan...dan juge yg cukup bajet aku...last2...aku pun beli...tranformers...ngan Cars...hehe...memang puas la kut..dpt gak beli something...

Pastu kitaorg main boling..saje2...naik kat atas lak...mula2 nk main satu game je...sebab takut lewat...main punye main...aku dah ketinggalan ngan shahrin...mak aii..memang tak puas ati giler...dah la aku lama tak main boling...selalu nye aku Tererr kut main boling..hehe..puji diri lak...pastu yg tak puas ati lagi sebab aku tak capai 100 pun...giler...memang teruk...aku pun ckp kat shahrin..."aku tak puas ati...aku nk main satu lagi"...pastu...ape lagi..kitaorg main la satu lagi...kali kedua nih baru la ok ckit...aku dpt la score tinggi dari yg tadi...dpt la capai 100...haha..lepas tu baru gelabah..ayah aku call...haha...mampos...kitaorg pun cepat2 balik...sampai je kat kete tadi...ade kertas putih biru kat depan...hurphh...ape lagi...saman la...hahaha...aku letak tiket gores tu sejam je...tapi jenjalan sampai 2 jam...haha...

Aku pun terus anta balik ziro ngan shahrin...dlm perjalanan tuh nk jatuh jantung aku...haha...sebab aku takut lambat balik umah...hehe...dah la 'jam' mase tuh...sambil debar...sambil tu dgr radio...nyanyi2 ckit..haha..

So aku rasa hari ni kira Happy la...walaupun dlm keadaan sebegitu...haha...dengan itu,aku nk ucap terima kasih la kat ziro dan shahrin...haha..walaupun aku yg belanja korang...haha...lepas ni kalau kuar...korang belanja aku lak...hehe...

2 comments:

  1. then ape jd ? kne mara x ? giler kot lagi laa kantoi dpt saman lagi , HAHA !

    ReplyDelete
  2. Hahaha...tak jadi pape la..tak kena marah...tapi ayah aku tanye gi mane...hehe...kelentong la ckit...huhu..saman tu lak...ziro yg tolong bayar kan...dia ckp nk belanja...hahaha...

    ReplyDelete